با شستن دست های تان یا استفاده مکرر از الکول و لمس نکردن روی خویش از آلوده شدن خودتان و دگران جلوگیری کنید. ویروس کووید ۱۹ در اول از طریق قطره های بزاق بینی حین که فرد مبتلا سرفه میکند یا عطسه میزند، انتقال می یابد. بناَ، برای شما نیز مهم است تا اداب تنفس (به گونه مثال، سرفه کردن در آرنج خمیده) را تمرین نمایید.
در حال حاضر، هیچ واکسن مشخص یا تداوی برای بیماری کووید ۱۹ وجود ندارد. اما، آزمایشات زیاد کلینکی در حال انجام است که تداوی های احتمالی آن را مورد ارزیابی قرار میدهند. سازمان صحی جهان به ارایه معلومات به روز هرزمانی که یافته های کلینکی قابل دسترس میشوند، ادامه میدهد. برای معلومات بیشتر لطفا به وبسایت سازمان صحی جهان سر بزنید.
””
تعریف سازمان صحی جهان:
بیماری ناشی از ویروس کرونا (کووید ۱۹) یک مریضی واگیر است که عامل آن یک ویروس جدید کرونا میباشد. بسیاری از افراد مبتلا به کووید ۱۹ بیماری خفیف و متوسط تنفسی را تجربه خواهند کرد و بدون نیاز به تداوی ویژه بهبود خواهند یافت. افراد مسن تر و آنهای که مشکلات صحی زمینه ای مثل بیماری قلبی، مرض شکر، بیماری مزمن تنفسی، و سرطان دارند به احتمال زیاد دچار بیماری شدید میشوند. بهترین راه جلوگیری و کندسازی شیوع آن داشتن آگاهی خوب در مورد ویروس کووید ۱۹، بیماری که سبب میشود، و چگونگی انتقال آن است.